Vårt team

Vi grundade Chefly 2018 med visionen om att erbjuda en matupplevelse utöver det vanliga genom en nytänkande catering- och eventverksamhet. Med en bred och gedigen erfarenhet från restaurangvärlden har vi format ett team med ett modernt och kreativt synsätt på vad en måltidsupplevelse kan vara. Vi jobbar tätt tillsammans för att se helheten – från utmaningar till smarta lösningar – och har dessutom ett starkt nätverk av experter som vi gärna bollar med.

  • Douglas Fagerman

    VD & Grundare

    Douglas Fagermans meritlista är lång med både ett VM-guld tillsammans med Stockholm Culinary Team 2014, och ett OS-guld med Juniorkocklandslaget 2016. Han har även arbetat på Restaurang GQ, Oaxen m.fl, och hållit hundratals matlagningskurser. Utöver det gästspelar han frekvent både i Sverige och runt om i världen, där resor gått till bland annat St Martin i Karibien, Rom, Florida och Dubai.

  • Ruben Blomdahl

    Medgrundare

    Ruben Blomdahl har ett långt förflutet inom Stureplansgruppen, där han arbetat med olika koncept och utmaningar. Han har även skrivit kokböcker tillsammans med flera anda kockar, samt genomfört stora event såsom Idrottsgalan och The Cube. Han har också gästspelat i Sverige och utomlands.

  • Ebba Gulliksen

    Marknadschef

    Ebba har en bakgrund inom marknadsföring i lyxbranschen där hon har fokuserat på event, relationsbyggande och att skapa minnesvärda upplevelser. Med ett brinnande intresse för mat och service har hennes somrar tillbringats i Vaxholms krogvärld. 2025 tog hon sitt matintresse till en ny nivå som en av de tolv deltagarna i Sveriges Mästerkock på TV4. Som Chefly’s marknadschef kombinerar hon sina tre passioner – mat, människor och marknadsföring.